Partilokaler har återigen utsatts för vandalism

Våra partilokaler har återigen utsatts för vandalism. Någon eller några som befunnit sig på St. Hellevigsgatan ogillar tydligen politiken som Vänsterpartiet i Uddevalla bedriver.

Att kasta in tre stora stenar genom fönstren till partilokalen i stället för att diskutera vår politik visar klart och tydligt att man tar till utomparlamentariska metoder för att visa sitt missnöje.


 


Blir man förbannad när det sker på detta sätt? Nej jag blir mest besviken på formen att yttra sig genom våldsmetoder.
Att rutorna kostar över 30.000 kronor samt att övriga kostnader och arbete tillkommer bryr man sig tydligen inte om. En del av dessa pengar kommer in till partierna i form av partistöd från kommunerna runt om i landet så man kan gott påstå att det är skattemedel som går förlorade.


 


Som kassör i ett parti vill man att pengarna används till mer nyttiga saker än att betala vandalism. Vi skulle kunna sponsra ungdoms- och äldreverksamhet, idrott, kultur o dyl i stället för att betala försäkringsbolag och glasmästare.


 


Bertil, kassör i Vänsterpartiet Uddevalla


 


P S.  Vad hände med stenarna? Jo jag kan lova att de stenarna kommer aldrig att krossa fönstren till våra partilokaler igen.  D S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Arkiv