Vänsterpartiet Uddevalla

Vänsterpartiet Uddevalla!

Fr o m 1:a maj finns vi i Folkets Hus, Uddevalla.

Under en prövotid kommer hälsningar i Gästboken, förslag i ”Förslagslådan” och kommentarer till Artiklar att direktpubliceras. Det blir med andra ord besökaren som själv bär ansvaret för att hälsningarna följer etiska regler.
Sköts inte detta så återgår vi till ”publicering efter godkännande” och den hälsning, det förslag eller den kommentar som fallit utanför etikens gränser att tas bort.
Jag börjar se en tentens att föra interna diskussioner på hemsidan. Enligt min åsikt och enligt mitt uppdrag, så skall dessa interna diskussioner föras på de interna sidorna. 
Kan tonen på förstasidan ej hållas inom ”kamratliga gränser” ser jag mig tvingad att ta bort rättigheterna för dem som missbrukar hemsidan och använder den i personligt syfte. 
Interna debatter, kritik, intern information o dyl skall hänföras till de interna medlemssidorna. 
Denna hemsida är ingen intranet-sida, det är en internet-sida och kan läsas av människor från hela världen. Medlemssidorna är däremot en form av intranet. 
Man måste tänka på vad man har att delge på hemsidan så att det inte utgör en grogrund för människors misstro mot vårt parti. 
// webmaster 
   
   
Artikelarkiv – Här kan du t.ex. hitta debattartiklar, krönikor, motioner och en massa andra texter om politiska frågor. Använd sökfunktionen för att hitta det som intresserar dig. Kommentera artiklarna och ge din syn på saken. Maila direktlänkar till intresserade kompisar. 
Kalendarie – Här hittar du dels våra egna möten, men också kulturevenemang och annat som kan tänkas intressera folk med hjärtat till vänster. Lägg gärna till dina egna tips om evenemang. 
Bildgalleri – Här finns bilder från våra arrangemang. Bilder från vardag och fest. Bilder från möten och demonstrationer. Bilder som väcker minnen till liv, bilder där du hittar gamla kompisar. Och även här kan du ladda upp dina egna bilder, som andra kanske vill se. 
Förslagslåda – Lämna dina egna förslag på hur vår kommun kan bli en trevligare plats att bo på. Gillar vi ditt förslag så kanske vi för det vidare till kommunen. 
Resten – Och sen finns förstås allt det andra; gästbok, länksamling, omröstning, nyhetsbrev, presentation av våra företrädare etc. etc.

Kopiera länk