Torgmöte Fredag 13 mars kl 15.00 vid Galionen Krisen i Västsverige – hur drabbas Uddevallaborna av regeringens försämringar

Västsverige och krisen inom bilindustrin slår hårt mot Uddevalla och regionen. Underleverantören Plastal klarar sig inte och Uddevallabor blir utan jobb. Fler exempel finns tyvärr.
Två av Vänsterpartiets riksdagsledamöter, Wiwi-Anne Johansson från vårt eget distrikt och Torbjörn Björlund från Norrköping och sitter i arbetsmarknadsutskottet i Riksdagen, besöker Uddevalla, fredagen den 13 mars för att utröna vilka effekterna blir av regeringens politik för den enskilde och hur Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan ser på problemen.

Krisen i Västsverige – hur drabbas Uddevallaborna av regeringens försämringar

Västsverige och krisen inom bilindustrin slår hårt mot Uddevalla och regionen. Underleverantören Plastal klarar sig inte och Uddevallabor blir utan jobb. Fler exempel finns tyvärr.
Två av Vänsterpartiets riksdagsledamöter, Wiwi-Anne Johansson från vårt eget distrikt och Torbjörn Björlund från Norrköping och  sitter i arbetsmarknadsutskottet i Riksdagen, besöker Uddevalla, fredagen den 13 mars för att utröna vilka effekterna blir av regeringens politik för den enskilde och hur Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan ser på problemen.

Samtidigt som världen står inför den värsta krisen sedan 30-talet har den borgerliga regeringen gjort stora försämringar av sjukförsäkringen och A-kassan. Sverige har blivit ett land där cancersjuka och långtidsarbetslösa får betala för skattesänkningarna. Nu beräknas arbetslösheten stiga till 9 procent år 2010 och försämringarna kan få fullt genomslag. Vad händer med de människor som drabbas och blir utan jobb och hamnar mellan stolarna?

Pressen är välkommen att höra hur Vänsterpartiets riksdagsledamöter ser på dessa frågor. Pressen är också välkommen till torgmötet vi håller i kampen för att stoppa jakten på de sjuka och arbetslösa.

Besökprogrammet, fredagen den 13 mars 2009-Uddevala
Pressträff:  Folkets Hus, Göteborgsvägen 11
Tid:  11.30   Besök på Arbetsförmedlingen och Försäkringskassa Tid:   12.00-14.00
Torgmöte:  Framför Åhlens  Tid: 15.00 För mer info. kontakta Lars-Olof Laxrot 0702096089 [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv