Utbildning – ”kampanja som Bernie Sanders” i Bohusläns Museum

Hej!

Under april 2018 arrangerar vi en utbildningsturné för Vänsterpartiet med Grayson Lookner från Bernie Sanders presidentvalskampanj 2016.

Grayson arbetade som delstatsorganisatörer i fem delstater under Sanders primärvalskampanj. Inför det brittiska valet 2017 utbildade Grayson aktivister för Labour och Momentum.Nu tar vi konceptet till Sverige och breddar samarbetet mellan den europeiska och amerikanska vänstern.

När?

PÅ BOHUSLÄNS MUSEUM – ONSDAGEN, 25 april 18.00 -20.00

 Utbildningens innehåll:

Utbildningen riktar sig till dig som vill delta i Vänsterpartiets valkampanj 2018 och är baserad på den utbildning som genomfördes i Storbritannien 2017. Man behöver inte vara Medlem för att få delta!

I utbildningen får du i första hand lära dig hur du på ett effektivt sätt kan möta och övertyga väljare på stan, vid dörrknackning eller i telefon. På ett roligt och inspirerande vis blir du tryggare i rollen som ambassadör för Vänsterpartiets budskap om jämlikhet.

Utbildningen tar ungefär två timmar

https://www.facebook.com/events/540878992947128/?ti=icl

Har ni några frågor, kan ni ringa Rickard Joelsson-Wallsby: 0767123555

Varmt välkomna!
/Styrelsen

https://www.facebook.com/VansterpartietUddevalla/


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Arkiv