Vänsterpartiet Uddevalla

Kallelse till medlemsmöte

När : Måndag 29 maj kl 19.00

Plats : Nya partilokalen Folkets Hus


  • Ett syfte med medlemsmötet är att ge alla intresserade medlemmar en möjlighet att diskutera läget i partiföreningen efter en turbulent vår som kulminerade med att nio kamrater uteslutits av partistyrelsen.

Jag har inbjudit partisekreterare Anki Ahlsten till att delta i ett medlemsmöte men hon har tyvärr avböjt och menar att hon i ett första skede vill träffa de partikamrater som står på v – listan.


 



  • Att genomföra kompletteringsval till styrelsen .

Vi har idag en ganska decimerad styrelse som i realiteten består av undertecknad som ordförande samt kassören Bertil Petersson. I styrelsen ingår också Monica Selling – hon vistas för en längre period utomlands och är alltså inte med på styrelsemöten ,Anders Johansson som ej kunnat delta ,


Rolf Henriksson avsade sig sin plats i april. Jarmo Uusitalo och Bengt Eriksson har uteslutits av partistyrelsen och har ej deltagit i styrelsens arbete efter det.


 


Hur många nya ska utses ?


Svårt att svara på – ska vi ha en till antalet utökad styrelse för att kompensera för de som ej deltar idag ? Den frågan får avgöras på medlemsmötet , just nu är det viktigaste att du som kan tänka dig att arbeta i styrelsen hör av dig.


Vi behöver också hantera val av revisor för föreningen. Kjell Grönlund valdes på årsmötet.


 


Valberedning utsedd av årsmötet : Sara Lindberg , Kjell Grönlund ( utesluten ) Peter Selling liksom Monika utomlands.


 


Nomineringar sker lämpligen till Sara Lindberg mail [email protected] alternativt telefon : 641 977


 


 


Carina Åström


Ordförande Vänsterpartiet Uddevalla

Kopiera länk